Sidevisninger i alt

tirsdag den 7. februar 2012

Dagens Sweet Home Chicago


Denne sort er en mellemstor bunke producere gul-grønne blade med grå-grøn til lys grøn marginer; giver smuk struktur og kontrast til andre planter, lavendel toppe af blomster i midten af ​​sommeren
Prydplanter attributter:
Sweet Home Chicago Hosta har fine spidser af lavendel rørformede blomster op over bladene midt på sommeren.Det er attraktive strukturerede hjerteformede blade forbliver chartreuse i farve med karakteristiske grålige grønne kanter og skær af hvid hele sæsonen.
Landskab attributter:
Sweet Home Chicago Hosta er en tæt urteagtig staude med høje blomsterstængler holdt oven på en lille bunke af løv. Dens medium konsistens smelter ind i haven, men det kan altid blive opvejet af et par af finere eller grovere anlæg til en effektiv sammensætning.
Dette er en forholdsvis lav vedligeholdelse flerårig, og er bedst ryddet op i det tidlige forår, før det genoptager aktiv vækst for sæsonen. 

Sweet Home Chicago Hosta vil vokse til at være omkring 40 cm høj ved modenhed at udvide til 50 cm.høj med blomster, med en spredning på 75 cm.. Dens løv tendens til at forblive tæt retten til jorden, ikke kræver dæklag planter i front. Den vokser ved en langsom sats, og under ideelle betingelser kan den leve i mange år.
Foto:ppp                Sweet Home Chicago

Denne Hosta gør bedst i halvskygge til skygge. Den foretrækker at vokse i gennemsnit til fugtige forhold, og bør ikke have lov til at tørre ud.

Foto:ppp             Sweet Home Chicago            


Beskrivelse: Bladene er hjerteformede, moderat bølget, Chartreuse i midten med en medium grøn margin.
Blooms: Mange tætte klynger af lavendelblomster lave en flot skærm i juli.
Bemærkninger: 

 sport af H. "Birchwood Parky guld 'med en dejlig, fin broget, når de dyrkes i skyggen, eller plantes i en del sol til fuld skygge. - Jord: Humus-rige, kølig, fugtig jord.

2 kommentarer:

Landbohaven sagde ...

Jeg kom bare tilfældigt forbi din blog.
Smuk Hosta.
Jeg har flere forskellige, men jeg kender desværre ikke navnet på planterne. Jeg synes de er så smukke og god til at dække for ukrudtet.
Tak for kigget.

Preben Pedersen sagde ...

Mange tak for dit besøg,jo Hosta er en dejlig bundplante så ukrudtet ikke ses så meget.Og samtidig se godt ud,Der findes mange flotte,men der er også mange der ligner lidt hinanden.