Sidevisninger i alt

søndag den 26. februar 2012

Dagen Hosta Big Daddy

 


Big Daddy er en stor og kompakt Hosta.Dette er en populær Blå Hosta den vandt Prisen for den bedste blå bladet Hosta Prisen uddeles af American Hosta Society i 1989.så den har legitimations oplysninger til sin bluenes i orden.Med de skåleformedet blade.Big Daddy har en opret stående vækst og danner en stor klump.

Big Daddy har rynker og skålformede blade, som har en flot blå farve. Det faktisk vandt American Hosta Society blå blad prisen i 1989, så det har legitimationsoplysninger til sin blueness. De skålformede Bladene af Big Daddy Hosta er 27 cm. lang og 67 cm.lang og er næsten runde.
Denne mangfoldighed af Hosta vokser til 70 cm høj og har meget blå blade.
Foto:ppp  Hosta Big Daddy   
Denne Mangfoldighed af Hosta kan lide skygge,og skal beskyttes mod solen.Det viser en modstand mod snegle.Denne Hosta er en spot af Hosta Fortunei Robusta Broget.
De klokkeformede hvide blomster fra Juli til august.Frøene fra disse blomster er levedygtige,men vil ikke frembringe en plante,der er identisk med denne.
Hosta Big Daddy Bør deles i divisioner med en skarp kniv der er ren gjordt med sprit.
Vand derefte godt,og de bør etableret temmlig hurtigt.Andre skygge planter bør anvendes til kammerater, men vær omhyggelig med ikke at plante Big Daddy for tæt til mindre og mere delikat haveplanter, som de kunne blive overmandet af den blotte størrelse af den klump af denne sort.
Foto:ppp      Hosta Big Daddy
Dette er en plante, der er forholdsvis nemt at vokse, så længe dets skygge krav er opfyldt. Det har ikke meget problemer med sneglene, så det er en bekymring for, at der kan ignoreres noget. Hvis de normale Hosta dyrkningsteknikker følges dette er en god plante til at vokse. Når voksende Hostaer de kan lide at være godt vande, men i jorden, der har god dræning. De bør befrugtet omkring hver 4 måneder og kan opdeles når klumpen bliver temmelig stor. Hvis en Hosta planten får for meget vand i dårlig dræning jord de er tilbøjelige til at krone råd, som svækker planten og kan forårsage andre problemer.


Ledsager til Big Daddy omfatter Astilbe, Heychera,og Golden Tiara.


Hosta Big Daddy er en fantastisk plante,der er attraktiv og let at dyrke.Hvis haven er stor nok til at rumme en plante af denne størrelse bør det stærkt overvejes at en skygge have.Big Daddy  vokseer en smule langsomt,men hvis du har lidt tålmodighed er det ventetiden værd.ti 

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Den der "bedstefar" er jeg altså blevet helt forelsket i. Hvor er den særegen og smuk. En drøm af en hosta. Eventyrlig, elegant og dragende.