Sidevisninger i alt

søndag den 19. februar 2012

Dagen Hosta Blue Angel


Plantning af blå planter i haven er en fantastisk måde at live op på tingene en smule. En sådan Hosta er Blue Angel. Dette er en meget stor sammenklumpning Hosta og bør ikke plantes i små haver.Dette er en nem hosta plante,du skal blot give den skygge og masser af vand.
Foto:ppp    Nyt billede af  Blue Angel  (02-07-12)
Bladene på denne flerårig plante er blå, og de ​​er pænt tekstureret som giver, efterlader lidt ekstra appel. Et enkelt blad på denne Hosta kan være op til 45 cm. tværs (derfor behøves en temilig stor have), og selve planten vokser til 80 cm høj og 175 cm lang. Det er en af dem vi kalder store hosta, men så er den også rigtig flot.
Blue Angel Hosta er resistent over for snegle, som er et stort plus, fordi alt for mange Hosta planterne er blevet besøgt af disse væsener. 
Blue Angel Hosta kan  ikke kan lide sollys, så overvej at plante det med dine andre sol intolerante Hostaer såsom Hosta Sieboldiana, Frances Williams.
Blue Angel vokser hurtigt, og vil danne en stor klump i et par år. Hvis du vil gerne have nogle ekstra planter bare vente et år eller 3, og dele denne Hosta i division, og du kan have flere planter med en minimal investering.
Foto:                                       Blue Angel
Blomster er normale ret kedelige, den blomstrer omkring juli. Der er intet særligt med dette aspekt af anlægget. Der er faktisk ikke så meget at sige.Den er  iøjnefaldende primært på grund af sin størrelse og evne til at dominere et landskab, men også har en flot farve.Så når jagten efter nye stauder f.eks.Blue Angel  kan den være svært at modstå.denne store og  dramatisk Hosta med stor udstråling.

Foto:ppp    Nyt billede af  Blue Angel  (02-07-12) 
Der er mange flere blå Hosta planter at vælge imellem, og det er bare en af de stor hosta..Dem kommer jeg ind på en anden dag  

Ingen kommentarer: