Sidevisninger i alt

fredag den 17. februar 2012

Dagen Hosta Fire and Ice

Er en dejlig broget hosta, der er medlem af Fortunei familien. En sport af Hosta Patriot denne staude har omvendt farvning af moderplanten. En hvid center, som modsvares af en mørk grønne grænse denne ret lille størrelse hosta vil få 10-20 "høj med 30" bred. Selvom denne plante er en smule mindre end nogle af de andre, vil den virkelig skiller sig ud i haven.

Foto:ppp                               Hosta Fire and Ice
Fortuneis tendens til at have noget blanke blade og kan være i en lysere steder end nogle af de andre Hostas, som du kan finde. Dette er en nem hosta at dyrke og Hosta Fire and Ice er en god plante til nybegynder, plante forudsat at du kan finde den.
Jeg vil anbefale at prøve at finde den tidligt på sæsonen eller forsøge at forudbestille det fra din foretrukne planteskole,eller find det på nettets planteskoler.

Hosta planter har en tendens til at være tunge foderautomater, så giver det en god dosis af gødning lejlighedsvis hele året. De vil vokse uden gødning, men dit Hosta vil være større, sundere og mere attraktiv, hvis du forsøger at opfylde sine behov.Men vendt til frosten er af jorden når du gøder første gang.
Foto:ppp                                 Fier and ice
Hosta Fire and Ice er også en sport af, Hosta som er endnu mindre, Hosta Paradise on har en smal hvid center med den grønne kant dækker en stor del af bladet. 
Hvis du vil have et mindre, broget, grøn og hvid hosta så er det Hosta Fire and Ice  et godt valg for  haven . Det er en vidunderlig del-nuance plante, der til Fortunei familien og Patriot linje i særdeleshed.Den er hårfør det er en dramatisk Hosta den har de flaske-grønne margener og ren hvid i centrum.Blomster juli-august med lavendelblomster.Det er en kompakt sort,der vil
lyse oppå et skyggefudl sted,bland bregner eller hvad du nu syntes ser godt ud.Er også god i krukker men hus der skal også gødes i krukkerne. 

Sport af Hosta 'Fire and ice «
Hosta Grøn IceIngen kommentarer: