Sidevisninger i alt

lørdag den 25. februar 2012

Dagen Hosta Fragrant Bouquet


Foto:ppp    Fragrant Bouquet 
Enhver Duftende Hosta er en meget ønsket plante og Hosta Bouquet er ikke anderledes. Dette Hosta var Hosta of the Year i 1998, og er en meget populær haveplante.Den herkomst af denne Hosta plante er fascination og duftende er den.En meget populær sport af denne Hosta er Hosta Guacamole som også har været  en Hosta of the Year.
Duftende Bouquet er en stor Hosta bliver det til omkring 1,5 meter høje med 2,5 fod bred og det er en hurtigt voksende plante, der vil danne en pæn størrelse klump på ingen tid overhovedet. Plant den i nogen delvist solrige eller lyssky hjørne, der har brug for lidt ekstra farve.

T
Foto:ppp    Fragrant Bouquet 
Hosta Bouquet er helt duftende faktisk. Blomsterne er temmelig stor af Hosta standarder, og den blomstrer midten til slutningen af ​​sommeren. Jeg tror, ​​jeg bør nævne, at blomsterne er hvide,og at det er en ret populære Hosta.Der er en hel del mennesker, der er på udkig efter Hosta blomster, der har duft og her er en anden for at tilføje til listen, hvis du ikke allerede ejer det.
Bladene af denne plante er æblegrøn med en cremet gul uregelmæssig grænse, som har en stribet vane. De hjerteformede og mellemstore (15 cm. lang og 20 cm. i diameter).
Foto:ppp   Hvid Hosta blomst
Hosta Fragrant Bouquet er en meget attraktiv Hosta med den ekstra fordel af duftende blomster, så den har en plads i de fleste haver. Denne plante kan dyrkes i solen eller skyggen, så det er alsidigt så langt, når at plante. Bare sørg for at det får masser af vand. Det formodes at være slug resistente.
Nogle Andre Hosta Hubs:
Hosta Fragrant Bouquet er en fantastisk tilføjelse til enhver have den ekstra bonus af duftende blomster på en hosta plante er sikker på at behage enhver samler.


Årets-hosta-1998-hosta-fragrant-bouque

Ingen kommentarer: