Sidevisninger i alt

torsdag den 9. februar 2012

Dagen Hosta Twilight


Hvis du er på udkig efter et stort mellemstore broget Hosta så er Twilightd en,du bør absolut du bør tage et kig på.
Dette er en lys og munter Hosta plante, der har en mørk grøn blad med gule guld margener. Bladene er omkring 25 cm. lang og 17cm. bred. Det er en god størrelse plante med blade der er store nok til at vise detaljer i variegation. Bladene på denne flerårig plante er tykke og lidt lejeskål.
H. Twilight er sol resistent, og har et medium vækst, så det er en yderst alsidig og attraktiv plante til haven landskab.
Lavender blomstre fra juli til august og holdes over anlægget på blomsterstilke, der er omkring 70 cm høj.
Foto:                                                          Hosta Twilight
Denne særlige Hosta sorten er ikke en af ​​de mest sjældne og som sådan er prisen ganske rimeligt. Hvis du er på udkig efter en der er at nem pleje og en billig Hosta så er denne ene værd at se på.
Nem at dyrke og let at dele så du kan  hurtigt få en hel del af disse stauder i haven i løbet af få år. Denne Hosta er ikke kræsen om den omsorg, den er god til alle begynder og vil fungere godt, den skal havde regelmæssig vanding og godt drænet jord.

Foto:                            Hosta Twilight
Twilight kan plantes med andre Hosta planter ( Hosta Guacamole for eksempel) eller med mange andre solen eller skyggen stauder at danne en attraktiv plantning område.

Hosta Twilight har mange gode kvaliteter og få dårlige og er en plante, der bør overvejes til haven.f.eks.H.Cherry Berry & H.Red October

Ingen kommentarer: