Sidevisninger i alt

onsdag den 15. februar 2012

Dagen Hosta Pandoras Box


 Når vi nu er i gang med de små Hostaer skal vi så ikke lige hilse på Hosta Pandoras Box.  Miniature Hosta for 2010 i henhold til American Hosta Society. Pandoras Box.Selv om den hosta ikke en ligger øverst i vuderingen af skalaen str.2 af minnier er den dog alligevel  i toppen af 25   dømt af de bedste hosta samler.Men efter min mening efter dansk standard og efterspøgelsen kommen den ind som nr.2.Dette er sansyneligvis en af de sødeste hostaer derude.
Den er lige så hårdfør som de store drenge.
Foto:ppp    Hosta Pandoras Box     
 Dette er en sport af Hosta Baby Bunting, der er vurderet til str.3 for 2010, så Pandoras Box
Dette er en smuk broget miniature Hosta, der vokser til 20 cm.Og danner en 25 cm. klump. Den har en cremet hvid bund farve og blå grønne kanter.Kant farven af denne plante striber i den hvide center,som giver denne plante nogle pizzazz. Bladene er ovale og er 5 cm. lang og 3,5 cm bredt. 
Foto:ppp       Hosta Pandoras Box                    
Hosta Pandoras Box har en moderat vækst, og planten har en pæn form. Bladene er flade og blanke uden teksturering. Bladene viser meget let foldning. Denne mini bør plantes i så meget skygge som muligt for at holde bladene fra afbrænding. 
De lilla blomster Pandoras Box er 17 cm.høj, er klokkeformet, og blomstrer fra midten af juni til begyndelsen af juli. Blomsterne af denne Hosta er sterile og udbredelse skal ske ved deling. Blomsterne af Hosta planter er normalt ikke så interessant, men de får dem.
Dette er en grunden til, at Hosta Pandoras Boxt.Er så populær.Det er attraktivt og let at dyrke. Det er et must at have for enhver skyggefulde have.
Der lige et par ting,før du slipper alle de små hosta ud i den frie natur.Hvis du førdt og fremmest har store hostaer,vil de små hostaer havde en tendens til at fare vild i henhold til de andre,eller blive trådtpå,medens du arbejder i din have,og det "synd."

Sport af Hosta Pandoras Box.
er Hosta Alexizz Madison


 Min Hit list er


Hosta Cat øje
Hosta Pandoras Boxt
Hosta Venusta
Hosta Contry Mouse øre
Foto: ppp      Hosta Pandoras Box    (mini)Ingen kommentarer: