Sidevisninger i alt

torsdag den 16. februar 2012

Dagen Hosta Golden Tiara

Hosta Golden Tiara er en af dem hvor man siger endelig en der kan dyrkes i fuld sol.Så der er nogle der bliver glad når de får at vide at den tåler fuld sol.Men jeg har ikke haft held med denne Golden Tiara i fuld sol.Men i ½ skygge trives den rigtig godt.Den vil passe ind i næsten alle have anlæg.Så hvis du har en lille have og gerne vil havde mange Hostaer alligevel,så er Golden Tiara måske en af dem du nok skal tage med i samlingen. Det bliver kun til omkring 30 cm. med 45 cm. som er meget lille i landet Hostaer.
Foto:ppp      Hosta Golden Tiara 
Golden Tiara er en dejlig planteogså er det en af de  lyse planter . Dette er ikke en mørk plante, men en lys og munter ser den ud. Bladene er en lys grøn med en smal chartreuse grænse langs kanterne. En masse andre Hostaer har tendens til at være mørkere, men denne ene er alt andet end mørkt.
Omsorg for denne plante er lige så let som enhver anden solelskere Hosta. Du skal sørge for at give det konsekvent vanding og godt drænet jord. Bioklip kan hjælpe med at bevare fugten, men kan også tiltrække snegle, så du bliver nødt til at forsøge at beskytte denne plante fra.
Foto:ppp    Hosta Golden Tiara
 Hosta Golden Tiara er enkel. Dette er en hurtigt voksende plante, som kan opdeles i blot efter et par år. Bare grave planten op, opdele den i et par lige store sektioner, genplante, og vand godt. Hvis du vil bruge denne plante flere gange i haven division er den billigste måde at øge det tal, du har.

Foto:ppp     Hosta Golden Tiara
Selv om de siger at Golden Tiara kan lide Solen,den behøver ikke sol og vil være fuldkommen lykkelig i skyggen med andre Hosta sorter som Hosta Sieboldiana Frances Williams eller Hosta Sieboldiana elegans.
Blomstre omkring juli. med lavendel blomster.Hvis du kan lide  Hosta blomster,vil Hosta Golden Tiara, blomstre to gange,hvis du afklipper når de første blomster bladener er falmet.Frø bælgene kaster frø men spire ikke så nemt.Bladene er hjerteformet og tynde blade, er en lækkersag for sneglene.               
Hosta Golden Tiara er en sej og hårdfør haveplante, der vil komme fra de fleste former for misbrug. Det er en god begynder plante og er en meget pæn anlæg, som vil forbedre udseende af din sol eller skygge haven. 


Foto:ppp   Hosta Golden TiaraIngen kommentarer: