Sidevisninger i alt

lørdag den 11. februar 2012

Dagen Hosta Blue Cadet

Er en lille blå hosta, som der vil arbejde i haver, hvor de større Hosta planter såsom Hosta Sieboldiana Elegans er bare for store. Denne plante danner en meget tæt klump, og er ikke helt så åben og afslappet som nogle andre Hosta planter kan være.
Foto:ppp                                                      Blue Cadet
Denne skygge staude kan dyrkes i zoner 3-9, og du ønsker at holde det i så lyssky et sted som muligt. Den kan håndtere en del skygge, men ligesom andre blå Hosta planter er det slet ikke glad for solen.
Dette er en af ​​de få Hosta sorter, der er højere end den er bred, og det vil komme til at være omkring 60 cm.høj med 37 cm.lang. Den tætte klump og oprejst måde, hvorpå den holder sine blade er den primære årsag til den højere end bredere aspekt.
Den omsorg for Blue Cadet er den samme som andre skygge kærlige Hostaer. Giv Hosta Blue Cadet masser af vand, men sørg for at det er godt drænet jord. Bioklip vil bidrage til at spare på vandet i tørre perioder. Du skal gøre dit bedste for at holde snegle befolkningen på et minimum og undgå klæg jord for at forhindre krone råd.
Denne plante vokser ikke alt det hurtigt i min have, men jeg har hårdt komprimeret lerjord. Min jord er ikke det bedste for disse planter, og jeg har meget lidt skygge at fortrænge dem, der hader solen ind. Ingen snegle selv, så jeg har en god kvalitet.
Hvis du er på udkig efter en større Hosta vil du måske overveje at H.Blue Angel som er en af de største blå Hosta planter til rådighed.

Foto:ppp                       Blue Cadet
Det er nemt at finde følgesvend til denne Hosta. Hvis du ønsker at blande det med en broget hosta du måske se på Hosta Sieboldiana eller Freaces William, som er en populær plante, der har blå / grå blade med en grøn kant. Andre ledsagere til Hosta Blå Cadet omfatter astilbe og Heuchera.

Ingen kommentarer: