Sidevisninger i alt

fredag den 24. februar 2012

Dagens Hosta Francee


To af den mest almindelige og populære Hosta Fortunei er Hosta Francee og Patriot. Fortunei var forælder Francee som var moderselskab for Patriot, så dette er en linje, der har et godt ry for god Hosta.
Francee har lyse grønne blade med en smal hvid margin. Denne plante vokser til omkring.Medeium (127 bred x53 høj)(blad str.21x13) Det er en god størrelse, men ikke den største Hosta der findes.
Bladene Mørk grøb med smal hvid kant - stort aflangt hjerteformet,glat lige kant,let oprettet vækst.
Den er hurtig voksende og passer som du kan fortrindelig til krukker.Placere du den i morgensole for at fåd den bedste fareve frem.
Fortunei Hostaer kan håndtere mere sol end nogle af de andre, ligesom Hosta Sieboldiana Elegans, så du ikke behøver at sætte Francee i dyb skygge, den kan klare noget sollys.
Foto:                              Hosta Francee
Foto:ppp                              Hosta Francee
Giv denne plante masser af vand, veldrænet jord og sol eller skygge.  og det vil vokse i lang tid. Det har lyse lavendelblomster men det er ikke grunden de fleste mennesker dyrke den. Blomsterne er normalt anses for at være ubetydelige, og det er "forstået", at det kun for de smukke blade der farder godt ind i haver, den vil gøre sig godt i næsten enhver have indstilling, forudsat den har nok vand.Placeres bedst i morgensolen for bedst grønne farve,
Hosta planter har en tendens til at komme op senere i foråret, end de fleste andre stauder, så giver det et stykke tid, før du begynder at bekymre dig om det. 
Hvis du vælger at opdele denne plante gøre det tidligt i sæsonen, så snart du ser det spirende fra sin vinter hvile. Hostaer er en af de let at opdele planterne skåret og genplante og vand. 


Forældre Spot: af Hosta Fortunnei Albomarginata
Introduktionsår:1986
Forædler:Klopping & ahs

Ingen kommentarer: