Sidevisninger i alt

tirsdag den 14. februar 2012

Dagen Hosta Blue Mouse Ears

Nyt billede af Hosta Blue Mouse Ears fra 2016


Har solide blå blade,denne Hosta har ingen problemer med snegle,blomste blege lavendelblomster, og sterile frø.
Hosta Blue Mouse ører er en miniature Hosta for 2010 og bedømt af American Hosta Society. Jeg har en svaghed til disse små Hostaer ,jeg kan godt lide de kraftige blade og den vokser godt til, så det må også være en af mine favoriter HostaBlue Mouse  Ears  Dette er en sport af Hosta Blå Cadet.
Foto:ppp          Blue Mouse ører           

Denne Hosta er til skygge, og bør være beskyttet mod solen. Hvis den plantes i direkte sollys vil bladene brænde,og hvis du ikke sørger for at vande vil den til sidst blive kedelig at se på.

Blue Mouse Ears danner en pæn og stram højen og er opretstående,og det danner en klump, der er 20 cm.høj med 30 cm.lang. Denne Hosta vil være rigtig god i et sten bed,og i en afslappet haver. Ved plantning af denne Hosta overveje at bruge en anden plante med kontrastfarver til at supplere hinanden.
De bløde fløjesagtige blade er 7,5 cm. lang med 5 cm. lang og de ​​er kop opad. Bladene er afrundede, som kombineret med fløjlsagtig udseende giver indtryk af musen ører. Bladene er en solid blå grøn farve. 
Foto:ppp     Blue Mouse ører        
Den bleg lavendel klokkeformede blomster,udspringer  i sommeren og er på 15 cm. blomst pigge. De frø af Hosta Blue Mouse Ears er sterile og udbredelse skal ske ved deling alene. Hosta planter er ikke kendt for deres blomster, og denne variation er ikke anderledes i denne henseende.
Det er en barsk og smuk mini. Hosta Blå Mouse Ears er en iøjnefaldende flerårig skygge plante med dejlige bløde blå blade. 

Sport af Hosta 'Blue Mouse Ears'


Hosta Kat og mus
Hosta Frosted Mouse Ører
Hosta Green Mouse Ører
Hosta Holy Mouse Ører
Hosta Mighty Mouse
Hosta Royal Mouse Ører


Foto:ppp   Blue Mouse ører  (mini)Ingen kommentarer: