Sidevisninger i alt

fredag den 23. marts 2012

Geoginer

også kendt som Dahlia.

Jeg ved ikke om jeg har været for hurtig med at sætte mine Geoginer i jorden
men vi får vel ikke mere frost? Men nu er det gjort jeg tog en blomster spand, klippede bunden ud og satte den ned i det hul jeg havde gravet til knolden,så er de nemmere for mig at finde når de igen skal op igen.
Det skal siges det er første gang jeg prøver det.
Jeg har før haft lyst til at havde Geoginer/ Dahlia,men det med at huske at få dem op igen,men nu prøver jeg.For de er da nogle rigtig flotte blomster,og rigtig god til afklip. 
Foto:ppp    Geoginer 

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg vil egentlig tro du er lidt risikabelt tidligt ude. Men med bobleplast og fiberdug de kolde nætter, så går det måske.

Ja, Dahlia - eller det bondske navn -Georginer - er vidunderligeblomster. Jeg har haft det anstrengt med dem i årevis, syntes de var for tivoliagtige, kunstige. Men det er sket eller andet med mig på mine 'gamle' dage. Nu kan jeg slet ikke undvære dem.

Jeg venter dog med at forspire til april. Der er ikke plads i drivhuset og jeg synes ikke det giver det helt store forapring i den anden ende.

Det bliver spændende at se til efteråret om dine Dahliaknolde sprænger potterne. De vokser jo hen over en sæson. Nogle af dem vældigt kraftigt.

God fornøjelse med dem. Og et råd: tjek MI hver dag.

God weekend fra

Marianne med
Den Helbredende Have

marie sagde ...

jeg synes også, du er en modig mand; men det er da en fin idé at kombinere de rolige hostablade med georginernes farveeksplosion.