Sidevisninger i alt

fredag den 27. januar 2012

Dagens Hosta August Moon

27-01-12


Hosta August Moon Den sort Hosta  August Moon er en dejlig stor skygge plantesom tåler fuld sol.Hosta med gullige blade med lysegrøn kant og lys lavendelfarvede blomster i juli-August.Placeres i sol til skygge.Plante størelse medium med højde på 45-50 cm,så det er et rimeligt stort,den vil være flot at tilføje til din samling eller haven. Det er let at dyrke og har ikke nogen plejeproblemer at bekymre sig om. Den er faktisk en smule nemmere end nogle andre Hosta sorter.
Farvning af denne plante starter en lys grøn og ændringer til en mere gylden grøn (eller høst grøn) som sæsonen skrider frem. August Moon har plisseret, hjerte-formede, skål, og store blade, så det vil helt sikkert skille sig ud i haven.
Dette Hosta tåler fuld sol , men kræver det ikke.Den kan plantet i et skyggefuldt område eller en delvis skygge gør lige så godt. Følg de generelle Hosta krav, og denne Hosta vil være meget glade for i din skygge haven. Det er en af de få Hostaplanter , der kan plantes på en solrig have. Hostaer vil gerne havde masser af vand, veldrænet jord og gødning 4x om året. Så bliver de nemlig glade og nemme at holde.
                                                                                                                                                   foto:ppp

Hosta August Moon er en sport for Sieboldiana Hosta og har mange sorter til sin kredit nogle har Hosta Sieboldiana elegans og Hosta Sieboldiana Frances Williams.  

Sport af Hosta 'August Moon'

Hosta Abiqua Moonbeam
Hosta August Beauty
Hosta August Moon Green
Hosta Carolina Moon
Hosta Carol er August Halo Hosta Dark Moon Hosta Dianne Hosta Første Moon Hosta Indiana Knight Hosta måneformørkelse 
Hosta Lunar Orbit Hosta Kiwi Sunlover Hosta September søn Hosta September Surprise Hosta Vandmærke
Hosta 
Crystal Moon


Ingen kommentarer: