Sidevisninger i alt

tirsdag den 26. november 2013

Ingen Hosta på Malta


Nu da de første frost grader er kommet og de nye navne skilte på Hostaer er sat i jorden. Er det jo ikke så meget at gøre i haven,.
Derfor tog vi lige en lille ferie en uge på Malta. Der var en god temperatur 18, 19 grader og dejlig sol. Vi måtte havde en taxi fra lufthavnen til Hotelet. Det var rimeligt nemt at få og her var der faste priser på en rute til hotellet 20 € kostede det til Slima
Først tog vi de lidt dyre Turist ruter et par dag. Malta er et dejlig og interessant lille land med gode bus forbindelser, man kan køre en hel dag med bus for kun 2,60€ hvor man kan hoppe af og på som man har lyst.
Vi havde jo læst lidt om Malta så vi vidste hvad vi ville se. De tog ca. 30 min. med bus til Valetta fra Slima med bus.
Nu da vore ferie var slut og havde kørt en del med (Ariva) busser tog vi ”Lufthavn” bussen ….
Det var her de kunne gøre det lidt bedere for der var ikke plads til vore hånd bagage, så vi sad meget klemt. Det gjorde nu ikke så meget hvis der ikke var så mange der stod af og på. Den blev jo også brugt som almindelig by bus.
Vi kunne godt lide de mange farver og forskelligheden ved dem. 
Men vi oplevede en masse, det er nogenlunde samme priser som i Danmark busser er billig og deres lokale øl Cisk. Det var den vi holdt os til Cisk 4,20%.
Findes også som Cisk Export 5 %, fandt senere ud af de også lavede en Cisk Red til 10% og Cisk XS Extra Strong Lager på 9 %.Den nåede vi ikke at smage. Så vi må der ned igen..Malta har 18 forskellige fra Malta.
Valetta-Malta
Men HOSTA dem så jeg ikke en eneste af . Der er ikke meget med haver lige som her, men de har nogle skønne bygninger, men der er meget som trænger til en mure og en maler.
Det skal ikke skræmme jer for at tage af sted for det er virkelig et dejligt lille land.
Valetta-Malta
Valetta-Malta

Ingen kommentarer: