Sidevisninger i alt

fredag den 19. april 2013

Fuglene i vores have RødstjertDenne smukke lille rødstjert er også en af vor mange fuge vi har i Danmark, Det er første gang jeg har set den i vores have skønt vi fodre hele året er det først nu den har været at se, desværre var det vores ellers så dejlig kat Miggi der kom med den til mig. kl. 01.30 midnat.
Jeg var hurtig oppe af senge det kunne jo være en levende mus, vi skulle legemed det er sket før, han ved jo jeg går sendt i seng. Men nej det var en lille sød rødstjert. Jeg håber den klare sig, nu skal den lige have lid ror, også må vi se om den vil overleve desværre kan den ikke flyve endnu.
Normalt opholder den sig i det meste af landet i nærheden af større bevoksninger, og tilgroede haver og skov.Vores kær lille fugl var såret for meget, den overlevede desværre ikke. Men den levede ikke helt forgæves, som bedsteforældre har vi jo også passet børnebørn i denne lærer lockout. Så fik vi vore børnebørn lidt på skolebænken om fugle.


1 kommentar:

Ulla J. sagde ...

Trist, at den ikke overlevede den lille rødstjert.
Desværre er det jo kattenes natur at jage fugle m.m.
Jeg har prøvet at forklare vores kat, at den skal lade være, men det er for døve ører.

Selvom vi er opmærksomme, så tror jeg der er flere spændende fugle ude i vore haver, end vi lige får øje på. Forleden fik jeg et glimt af nogle halemejser.