Sidevisninger i alt

mandag den 25. juni 2012

Åben have 2012 er nu afsluttet for i år.



Åben have blev holdt lørdag den 16-6 med 80 besøgende personer en hund og et par børn,fik her en del opfordringer til at holde åben en anden dag, det blev så bestemte at holder åben igen lørdag den 23-6 &-24-6.
Kirsten fik lavet sedler til d.i.v forretninger og jeg kørte ud med dem,nyhedsbrev blev sendt ud til Jordløse og omegn. Fyns Stiftidende var så flink at give lidt gratis omtale. Det blev til en dag med rigtigt mange besøgende, det var over alt forventning jeg havde en travl dag men det var en dejlig dag,skønt  med alle disse dejlige mennesker også Kirsten havde virkelig travlt i salgs boden,aldrig har vi solgt så mange planter, mange af vore gæster ville jo gerne havde en hosta med hjem, det fik de sandelig også,alt i alt en god dag.
Søndag havde vi også åben,men med alt det regn vi fik den dag kom der kun seks besøgende,det stod også ned i stænger hele dagen,så det var da forståeligt at der ikke kom så mange den dag.

Mange af de besøgende mente at der var et par stykker jeg godt kunne dele lidt ,der er også et par stykker der kan deles,så det er bare at holde øje med min blog.   


En stor tak til alle der besøgte haven.

2 kommentarer:

Fru Skipper sagde ...

Lyder som en dejlig dag!
;O)

Preben Pedersen sagde ...

ja det var en rigtig dejlig dag.Man sov godt den aften.