Sidevisninger i alt

fredag den 20. april 2012

Dagen Hosta Sieboldiana 'elegans'

En af de ældre sorter af Hosta - Hosta Sieboldiana 'elegans' er en stor og smuk skygge plante, som er almindeligt forekommende i mange skygge haver. Denne Hosta vokser til 60-70 cm.og kan medvirke til at fylde og forskønne enhver have. Plads er en af de få krav, denne staude har brug for.  Ligesom alle Hosta er god vanding nødvendig for at få det maksimale potentiale. Der er mange andre Hosta Sieboldiana sorter at vælge imellem.
Foto:ppp                                Hosta Sieboldiana 'elegans'  
Hosta Sieboldiana elegans har meget store hjerteformede grå / blå blade, som vil gøre det til at fungere både som en følgesvend til andre planter. Denne Hosta gør sig godt til andre stauder, der har samme lys og vand krav.Du bør ikke plante dem for tæt sammen.
Hvis du er nybegynder med Hostaer så er denne her en nem Hosta at passe og nem at dyrke,den vil give dig glæde i meget lang tid. Det er ikke en sart plante. 
Foto:ppp                       Hosta Sieboldiana 'elegans'  
 Bare husk, at dette er en skygge plante og selv om det faktisk kan lide en lidt indirekte eller lidt sollys så giv den ikke for meget.
De blomster Sieboldiana elegans Hosta er en meget lys lavendel næsten hvid og blomsterne Disse Hosta blomstre er meget tæt på planten  i stedet for at blive holdt højt over hostaen. Dette er en unik vækst karakteristisk for Hosta elegans.



Ingen kommentarer: